Együtt nőttük ki magunkat Somogy megye legnagyobb építőanyag kereskedésévé. Együtt hoztuk létre magyarország legnagyobb tető bemutatóparkját. Együtt valósítottuk meg Magyarország első CNC megmunkáló központját tetőszerkezet gyártásra. Ezáltal együtt sikerült megvalósítani több ezer családnak a hőn áhított álomtetőt. Együtt érdemeltük ki a szakma magas elismerését és a vásárlók pozitív visszajelzéseit.

Legyél családtag és segíts megálmodni TE a következő Profi Tetőt.

Lehet, hogy az egyik pozícióra pont Téged keresünk? Tekintsd meg a jelenleg futó állásajánlatainkat és hogyha úgy érzed valamelyik neked szól, ne habozz, jelentkezz! Alig várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Figyelünk rád

Folyamatosan fejlődünk

Biztos háttérrel rendelkezünk

23

éve a szakmában vagyunk

Hogy lehetsz sikeres pályázó?

Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása. Ahhoz, hogy kiválasztási esélyeid még kedvezőbbek legyenek fontos, hogy eljuttasd hozzánk nem csak önéletrajzod, de motivációs leveled is!

Önéletrajzod jó ha tartalmazza:

Motivációs leveledben pedig írd le,

Várja jelentkezésed a Profi Tető Kft. csapata! Amennyiben kérdéseidre nem találod meg a választ, arra én is örömmel válaszolok.

Csomós Martin

HR és Oktatás felelős

+36 70 321 0400

Miután elküldted nekünk a jelentkezésedet, küldeni fogok neked személyesen egy megerősítő e-mailt, mely egy visszajelzés lesz számodra arról, hogy megkaptuk az önéletrajzod és hamarosan meg fog kezdődni az értékelési folyamat. Az értékelés igénybe vehet több hetet is, ezért kérem türelmed, de nyugi, a visszaigazoló e-mailt 3 munkanapon belül meg kell kapnod.

Ezután a következő hetekben összevetjük a végzettségedet és a szakmai tapasztalataidat a pozíció betöltéséhez szükséges elvárásokkal. Ha felcsillan a szemünk az önéletrajzod láttán, akkor megfogunk keresni telefonon egy rövid beszélgetésre invitálva.

Amennyiben sajnos nem találjuk megfelelőnek a pályázatod, úgy arról a beküldéstől számítottlegfeljebb 30 napon belül értesíteni fogunk téged e-mailben vagy telefonon.

Az értékelések után, amennyiben megfelelőnek találunk, keresni fogunk telefonon és megbeszéljük az első interjú időpontját. Az első interjú csak a HR vezetővel zajlik, ahol szeretnénk jobban megismerni téged, munkatapasztalataidról és céljaidról kérdezünk, és persze te is felteheted a kérdéseidet.

Ezután értesíteni fogunk arról, hogy szeretnénk-e folytatni a beszélgetéseket. Amennyiben igen, úgy pozíciótól függően lehet, hogy akár néhány tesztet vagy gyakorlati feladatot is el kell végezz, mielőtt újra látjuk egymást.

Ha minden jól ment, akkor megbeszélünk még egy találkozót és telefonon értesíteni fogunk majd a kiválasztás eredményéről.

A jövőben felmerülő esetleges álláslehetőségek reményében jelentkezési anyagod adatbázisunkban a további 6 hónapban megőrizzük. Kérlek, amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, feltétlenül jelezd felénk egy rövid válasz e-mailben. Egyéb visszajelzés hiányában a kapott dokumentumokat az adatvédelmi törvényben írtak alapján tároljuk és kezeljük.

GYIK

Ilyen érzés nálunk dolgozni

Vukman Tina

mérnök értékesítő

Milyen nálunk dolgozni? Nagyon jó. Amikor én ide kerültem nekem a legfontosabb az volt, hogy mint legfiatalabb tagja a csapatnak legyen meg a többiektől az elfogadás és a segítőkészség. Így visszatekintve egy év távlatába, nem csak hogy nem éreztették velem a generációs különbségeket, de a szakmai fejlődésemben is hatalmas szerepet játszottak. Amit pedig még szeretek, az az ugyanolyan szakmai motiváltság a munkatársaimban, mint bennem, így együtt, egymást hajtjuk előre, szóval igen, nagyon jó itt dolgozni!
Amiért szeretem a Profi Tető-nél a munkámat az elsősorban egy barátságos és családias légkör, hiszen ahol időnk nagy részét töltjük, ott nagyon fontos, hogy rendkívül jó hangulatban teljen a munka. Másrészről viszont szívügyem, hogy segíthessek az embereknek megvalósítani terveiket és álmaikat és ilyenkor rendkívül jó érzéssel tölt el, hogy én lehetek, aki biztosítja, hogy bizony a legjobb kezekben vannak. Azt szeretem még a munkámban, hogy mindemellett egy olyan szakmai tudással ruház engem fel a cég, ami az egész piacon páratlan.

Visnyei-Mikó Anita

értékesítő és szaktanácsadó

Vértes Veronika

értékesítő és szaktanácsadó

Igazán szeretek itt dolgozni, mert egy folyamatosan fejlődő cég ütőképes csapatának tagja lehetek, és ilyen jó csapat mellett mindennap mosollyal az arcomon tudok megérkezni. Szeretem, hogy a cég által kitűzött célokat közösen, együtt érjük el és hogy „Sosincs probléma, csak megoldandó feladat”. Támogatják a szakmai fejlődésemet és nem csak a munkához, de a magánélethez is rugalmasan állnak.
Azért szeretek itt dolgozni, mert változatos a munka, minden telephely elvárása más és más, ezáltal nincs két ugyanolyan projektmunka és nincs monotonitás. Nagyon jó a csapat, vigyen a munka bármely telephely irányába, mindig tárt karokkal várnak. Végül pedig tudom, hogy a döntéseimnek súlya van és hogy számít rám a cég a különböző arculati elemek és kampányok kialakításában.

Szász Szabolcs

marketing

Horváth Norbert

CNC operátor

7. éve van szerencsém a Profi Tető-nél dolgozni. Annak idején, mint árukiadó raktárosként kerültem ide, de volt lehetőségem fejlődni és az évek tapasztalataival mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy egy kis csapatot irányítva a tetőszerkezet gyártás élére álljak. Szeretem a munkámat, mert egy család barát munkahely, rugalmas munkarenddel és roppant jó fej munkatársakkal.
Múltbéli tapasztalataimra alapozva, de ismét új munkatársként érkezve azt mondhatom, hogy jó látni, hogy mekkora fejlődésen ment és megy át a cég. Mindig vannak új kihívások, amikkel meg kell birkózni és nem mindegyik egyszerű, de szerencsére egy ilyen fiatalos és lendületes csapattal a hátam mögött semmi sem lehetetlen. Segítőkészek a munkatársak és segítenek a betanulásban, még akkor is, ha az ember elront valamit. Hogy egy régi mondással éljek, „Aki nem dolgozik, nem is hibázik”. A hibáinkból tanulunk a leginkább és itt az ember ezt pozitívan, fejlődésként élheti meg, ami miatt szeretek itt dolgozni.

Simonyi Nándor

Gyártásvezető

Jelentkezz hozzánk!

Szereted a számok világát?

Légy részese közös sikereinknek és csatlakozz hozzánk!

Büszkék vagyunk arra, hogy a 23 éve alapított Profi Tető Kft. mellett sikeresen beintegrálódott és fejlődik immáron 4. éve a Profi Home lakberendezési szakáruház, mely nem csak a modern bútorkultúra kimagasló képviselője, hanem a kreatív lakberendezés úttörője is egyben. Számunkra a legfontosabb a vásárlóink bizalma és elégedettsége.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk keresi Pénzügyi adminisztrátor munkakörbe a pályázók jelentkezését.

Miért válassz minket?

Cégünk még most a járvány idején is stabil lábakon áll, megbízható, így hosszútávra biztosítunk
neked munkalehetőséget
Fix műszakos munkaidő, családias légkör és egy fiatal és dinamikus csapat jellemez minket
Versenyképes jövedelmet biztosítunk neked
Folyamatos személyes és szakmai fejlődést biztosítunk neked

Feladataid lesznek:

Leendő munkatársaink bértámogatásainak ügyintézése
Munkaüggyel kapcsolatos feladatok
Szállítói és Vevői számláink adminisztrációja, illetve könyvelésre való feladása
Adatszolgáltatások készítése
Pénzüggyel kapcsolatos további adminisztratív feladatok

Téged keresünk, ha:

Pénzügy és számviteli végzettséggel rendelkezel
1-3 éves tapasztalattal rendelkezel a pénzügy területén
Szeretnél egy jó hangulatú, fiatalos csapat tagja lenni
Jó kommunikációs képességek birtokában állsz
Szorgalmasan és pontosan dolgozol
Megbízhatóság és kötelességtudat jellemez téged

Előnyt jelent, ha:

Ismered a Microsoft és Google Suite csomagokat

Munkavégzés helye: Kaposvár, Raktár u. 13.

Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

Jelentkezni fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet.

Erősséged a kommunikáció?

Szereted a lendületes munkavégzést?

Légy részese közös sikereinknek és csatlakozz hozzánk!

Büszkék vagyunk arra, hogy a 23 éve alapított Profi Tető Kft. mellett sikeresen beintegrálódott és fejlődik immáron 4. éve a Profi Home lakberendezési szakáruház, mely nem csak a modern bútorkultúra kimagasló képviselője, hanem a kreatív lakberendezés úttörője is egyben. Számunkra a legfontosabb a vásárlóink bizalma és elégedettsége.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk keresi Bolti Eladó / Értékesítő munkakörbe a pályázók jelentkezését.

Miért válassz minket?

Cégünk még most a járvány idején is stabil lábakon áll, megbízható, így hosszútávra biztosítunk neked munkalehetőséget
Egy fix műszakos munkaidő, családias légkör és egy fiatal és dinamikus csapat jellemez minket
Versenyképes jövedelmet biztosítunk neked
Folyamatos személyes és szakmai fejlődést biztosítunk neked

Feladataid lesznek:

Új ügyfelek bevezetése a Profi Tető elégedett vevőinek a körébe
A cég termékeinek változatos eladása partnereink és ügyfeleink számára
Folyamatos kapcsolattartás a partnereinkkel és ügyfeleinkkel
Az értékesítéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása

Téged keresünk, ha:

Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel
Szeretnél egy jó hangulatú, fiatalos csapat tagja lenni
Nyitott vagy az új ismeretek befogadására és elsajátítására
Jó kommunikációs, kapcsolatteremtő és problémamegoldó képességek birtokában állsz
Mindig udvarias és segítőkész vagy az ügyfelekkel és a munkatársaiddal
Otthon érzed magad a számítógéphasználatban
Megbízhatóság és kötelességtudat jellemez téged

Előnyt jelent, ha:

Az értékesítés területén szereztél szakmai tapasztalatot
Tudsz angolul vagy más nyelveken
Ismered az építőanyagok világát
Rendelkezel szakirányú végzettséggel
Jártas vagy már valamilyen vállalatirányítási rendszerben

Munkavégzés helye: Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar

Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

Jelentkezni fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet.

Erősséged a kommunikáció?

Szereted a lendületes munkavégzést?

Légy részese közös sikereinknek és csatlakozz hozzánk!

Büszkék vagyunk arra, hogy a 23 éve alapított Profi Tető Kft. mellett sikeresen beintegrálódott és fejlődik immáron 4. éve a Profi Home lakberendezési szakáruház, mely nem csak a modern bútorkultúra kimagasló képviselője, hanem a kreatív lakberendezés úttörője is egyben. Számunkra a legfontosabb a vásárlóink bizalma és elégedettsége.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk keresi Bútor Értékesítő munkakörbe a pályázók jelentkezését.

Miért válassz minket?

Cégünk még most a járvány idején is stabil lábakon áll, megbízható, így hosszútávra biztosítunk neked munkalehetőséget
Fix műszakos munkaidő, családias légkör és dinamikus csapat jellemez minket
Versenyképes jövedelmet biztosítunk neked
Folyamatos személyes és szakmai fejlődést biztosítunk neked

Feladataid lesznek:

Új ügyfelek bevezetése a Profi Home elégedett vevőinek körébe
A cég termékeinek változatos eladása a lakosság és partnereink számára
Folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel és partnereinkkel
Az értékesítéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása

Téged keresünk, ha:

Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel
Szeretnél egy jó hangulatú csapat tagja lenni
Nyitott vagy az új ismeretek befogadására és elsajátítására
A folyamatos változásokat jól kezeled
Mindig udvarias és segítőkész vagy az ügyfelekkel és a munkatársaiddal
Otthon érzed magad a számítógép használatban
Megbízhatóság és kötelességtudat jellemez téged
Jó kommunikációs, kapcsolatteremtő, szervező és tervező képességek birtokában állsz

Előnyt jelent, ha:

Az értékesítés vagy lakberendezői területén szereztél szakmai tapasztalatot
Tudsz angolul vagy németül
Ismered a bútorcsaládok világát
Rendelkezel szakirányú végzettséggel
Jártas vagy már valamilyen vállaltirányítási rendszerben

Munkavégzés helye: A Profi Tető Kft. Baross Gábor utcai telephelye

Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

Jelentkezni fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet.

Te szeretnéd a legprofibb bútorokat összeszerelni?

Légy részese közös sikereinknek és csatlakozz hozzánk!

Büszkék vagyunk arra, hogy a 23 éve alapított Profi Tető Kft. most már nem csak az egyik leggyorsabban fejlődő építőanyag kereskedés Somogy megyében, de aktívan jelen van a bútor és napelemkereskedelemben is, folyamatosan bővülő sajátosságokkal és egyediségekkel, mint például az egész országban egyedi tető bemutató mintaparkunk vagy tetőszerkezet gyártó gépsorunk.

Számunkra a legfontosabb: Vásárlóink bizalma és elégedettsége.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk keresi Bútorszerelő és raktáros munkakörbe a pályázók jelentkezését.

Miért válassz minket?

Cégünk még most a járvány idején is stabil lábakon áll, megbízható, így hosszútávra biztosítunk neked munkalehetőséget
Fix műszakos munkaidő, családias légkör és dinamikus csapat jellemez minket
Versenyképes jövedelmet biztosítunk neked
Folyamatos személyes és szakmai fejlődést biztosítunk neked

Feladataid lesznek:

Áruházunkban kiállított termékek összeszerelése és mozgatása
Árukiadás a vevők részére
Áruátvétel a beszállítóinktól
Helyszíni szerelések, bútor összeállítások

Téged keresünk, ha:

Meg se kottyan a kanapék és egyéb bútorok emelgetése
Szeretnél egy jó hangulatú csapat tagja lenni
Jó kommunikációs képességek birtokában állsz
Szorgalmasan és pontosan dolgozol
Megbízhatóság és kötelességtudat jellemez téged
Rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal

Előnyt jelent, ha:

Bútorasztalos vagy asztalos a szakmád
Van targoncavezetői engedélyed
Dolgoztál már raktáros, árukiadó vagy szerelő pozíciókban

Munkavégzés helye: Kaposvár, Baross Gábor utca 2.

Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

Jelentkezni fizetési igény megjelölésével, fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet.

Légy részese közös sikereinknek, és csatlakozz hozzánk!
Büszkék vagyunk arra, hogy a 23 éve alapított Profi Tető Kft. az egyik leggyorsabban fejlődő építőanyag kereskedés Somogy megyében, folyamatosan bővülő sajátosságokkal, egyediségekkel és olyan további üzletágakkal mint a Profi GreenTech, ami napelem rendszerek kereskedelmével és telepítésével csatlakozik a már meglévő széleskörű portfoliónkhoz.

Megbízható, stabilan fejlődő cégünk keresi

napelemes rendszer villanyszerelő
napelem rendszer telepítő

új kollégáinkat.

Legyél Te a Profi Tető Beszerzési adminisztrátora Kaposváron!

Eljött az idő, hogy nálunk dolgozz! Ne habozz, jelentkezz hozzánk és légy részese egy jókedvű, fiatalos csapatnak!

Cégünk a hazai tetőfedő anyag kereskedelem és CNC tetőgyártás kiemelkedő képviselője. Számos egyedi megoldással már több, mint 20 éve ismert és elismert szereplői vagyunk az építőanyag kereskedelemnek és az építőiparnak. Nálunk a légkör családias, segítőkész, és úgy gondoljuk, többek közt ez a fajta mentalitás a sikerünk kulcsa. Olyan új, beszerzési adminisztrátor kollégát keresünk, akinek a gondolkodásmódja illeszkedik csapatunkba,meggbízható, precíz, önálló munkavégzésre képes.

Ha szeretnél egy jól szervezett csapat megbecsült tagja lenni, várjuk jelentkezésedet akár pályakezdőként is.

Építs nálunk karriert!

Feladatok:
bejövő számlák formai és tartalmi ellenőrzése
számlák rendszerezése a könyvelés részére
szállítólevelek rendezése, kartonozása
kapcsolattartás a könyveléssel
bejövő számlák rögzítése az ERP rendszerben
üzleti levelezésben való részvétel
beszállítók pénzügyi osztályaival való kapcsolattartás
beszerzési és készletgazdálkodási feladatokban való részvétel
egyéb adminisztrációs feladatok

Elvárások:
legalább középfokú végzettség

Előnyök:
szakmai gyakorlat az adminisztráció területén
szakmai gyakorlat pénzügyi területen
szakirányú pénzügyi, logisztikai végzettség
felsőfokú végzetség

Akit keresünk
Megbízható, precíz, önálló munkavégzésre képes
Igazi csapatjátékos, aki szorosan együttműködik a cég többi dolgozójával és a vezetőséggel
Vannak saját ötletei amit szívesen megoszt a vezetőjével
Követi a céges iránymutatásokat
Jó kommunikációs képességgel rendelkezik

Amit kínálunk
Rendezett munkakörülmények, korszerű szoftveres háttér
A feladatok elvégzéséhez szükséges kiváló minőségű munkaeszközök, gépek
Változatos munkakör
Fiatal, dinamikus csapat
Stabil munkahely
Azonnali munkakezdés lehetősége
Heti 40 órás munkaidő

Munkavégzés helye: Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar
Jelentkezési határidő: folyamatos az állás betöltéséig

Az állást PÁLYAKEZDŐ is betöltheti. A jelentkezéshez szükséges csatolni egy fényképes szakmai önéletrajzot + motivációs levelet bármilyen járatos formátumban. Minden jelentkezőt egy héten belül értékelünk és értesítünk.

Név*
Melyik állásra jelentkezik?*
Max. file size: 32 MB.
Max. file size: 32 MB.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Amennyiben nem kapja meg automatikus válasz e-mailünket a jelentkezése sikertelen volt és kérjük próbálkozzon újra!